Új széchenyi terv

Mindenki jól jár. Az új széchenyi terv keretein belül legalábbis ez a tendencia mutatkozik. Országos beruházások, mégis kis és középvállalatok között. Az új széchenyi terv keretében megannyi kiaknázható lehetőség rejlik, csak győzzük figyelni a kiírásokat.

Engedje, hogy segítsünk fejlesztési ötletének kidolgozásában, és cégét több millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz juttassuk!

Az új széchenyi terv erőforrásai

A fejlesztéspolitika egyre jobban működik, az egyszerűbb szabályozások pedig átláthatóvá teszik az intézményrendszert. Az Új Széchenyi terv részeként rengeteg támogatási konstrukció nyílt meg.

Ezt követően rekordszámú pályázat érkezett be, főleg a kis és középvállalati szektorból. Érdemes tehát gyorsan, és profin beadnia pályázatot, mert így nagy az esély az elfogadásra.

Az európai uniós támogatásoknak köszönhetően a keretek bővülnek, a lehetőségek szélesednek. Az Új Széchenyi terv keretében eddig körülbelül ötezer nyertest hirdettek meg, és ez még közel sem a vége.

Az Úniós felelősök célja, hogy az Új Széchenyi terv nyújtotta erőforrásokat minél hatékonyabban lehessen felhasználni. Az eddigi lehívási arányokat áttekintve elégedettnek mondhatók.

Jó hír többek között, hogy kormányunk az Új Széchenyi terv keretein belül olyan nemzeti programokat indított el, amelyek főleg a tömegközlekedésre és a cégek versenyképesség javítására hatnak.

Az új széchenyi terv eredményei, jövője

Különböző alapprogramok forrásait nemzetközi értékesítések bevételeiből biztosítják. Például az Új Széchenyi terv egyik nagyon fontos elve, a környezet tudatosság, és a zöld barát gondolkodás. Ennek kapcsán a nemzetközi széndioxid értékesítés bevételeiből finanszírozzák az említett téma keretein belüli pályázatokat.

Az Új Széchenyi terv egyes operatív programjainak részeként nyitották meg a majdnem tízmilliárd forintos forrást, amit természetesen ugyancsak hasznos célokra szánnak. Többek között az előbb említett energiatakarékos, és környezettudatos vállalkozásfejlesztésre. Ingatlanok korszerűsítése, és új építésű otthonok teremtésére lehetett pályázni.

Emellett a programban óriási hangsúlyt fektetnek a kis és közép vállalkozások régión belüli versenyképességének növelésére. Talán ez a rész a legmaghatározóbb része a programnak az európai integrációs folyamatnak.

Az Új Széchenyi terv másik fő célja a helyi infrastruktúra fejlesztése. A keleti, és a nyugati országrészben is egyes szakaszok felújításra, vagy megépítésre kerülnek. Reméljük, hogy a határidők pontos betartásával. Nem szabad elfelejteni, hogy a pályázatok meghirdetésével mindenki jól járt, hiszen az építési vállalkozók munkához jutottak, a kiírók pedig választhattak a minőségi és viszonylag pénztárcabarát megoldások között. A projectek kivitelezése során több száz kilométernyi útszakasz felújítására kerül sor.

Az Új Széchenyi tervben a legjobb, hogy a költségvetés majdnem háromnegyedét európai uniós forrásokból finanszírozzák, mégis az új széchenyi terv keretein belül.  Az elkövetkező évek, és hónapokban még számos kiírásra kerül sor, érdemes a frissülő adatbázisokat böngészni.

Engedje, hogy segítsünk fejlesztési ötletének kidolgozásában, és cégét több millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz juttassuk!