Sikerdíjas pályázatírás


Amennyiben Ön, vagy cége pályázatok útján szeretne pénzforráshoz jutni, érdemes előbb tanácsot kérni erre specializálódott szakembertől, vagy ilyen szakembereket foglalkoztató cégtől. A legjobb döntés, ha választásuk olyan cégre esik, amelynek profiljában szerepel a sikerdíjas pályázatírás. A sikerdíjas pályázatírás lényege, hogy Ön csak akkor köteles a teljes megbízás díját kifizetni, ha a kiválasztott cég sikerre vitte az Ön által megcélzott kiírást.


A sikerdíjas pályázatírás – a megbízó szemszögéből  

            
A sikerdíjas pályázatírás kézenfekvő megoldás Önnek, hiszen a cég, amely a pályázat megírásában segít, vállalja a garanciát, hogy megbízója nyertes pályázat esetén fizet. A pályázatok fontosságára nem lehet eléggé felhívni a figyelmet. A pályázat kiírója, és megcélzója is egyaránt jól jár. Aki kiírja a pályázatot, az szakértő munkatársaival, és hozzáállásával jó hírnévre tehet szert, a pályázó pedig különösebb anyagi forrás nélkül megvalósíthatja elképzeléseit. A sikerdíjas pályázatírás már egy harmadik külső cég bevonásával jön létre. Rájuk abban az esetben van szükség, amennyiben a pályázó fél nem rendelkezik erre specializálódott szakemberrel, és kisebb anyagi befektetés árán hajlandó nagyobb esélyekkel indulni. A sikerdíjas pályázatírás a végkifejletet leszámítva ugyanúgy zajlik, mint a hagyományos. A külső cég megbízást kap, és tőle telhető maximumot nyújtva írja meg a kiírt pályázatra a megbízó jelentkezését. Hatalmas előny azonban, hogy a sikerdíjas pályázatírás útján dolgozók vállalják, hogy képesek olyan profin megírni a jelentkezést, hogy az biztosan sikert arasson. Felmerülhet a kérdés, hogy a sikerdíjas pályázatírás miért éri meg ezeknek a cégeknek. A válasz leegyszerűsítve az, hogy a még több pénz miatt. Ez az eljárás egyfajta profizmusra utal. Márpedig a minőségért sokan hajlandóak áldozni, akár jóval több pénzt is. Hiszen a végső nyereség fedezi az előzetes kiadást.


A sikerdíjas pályázatírás mögött rejlő lehetőségek


Napjainkban szerencsére egyre inkább bővül azoknak a területeknek a listája, amire pályázni lehet. Nap, mint nap jelennek meg új kiírások. Csak néhány a legnépszerűbb ágazatokból: informatika, kutatás és fejlesztés, gépbeszerzések, ingatlan építés, felújítás, vagy akár vidékfejlesztés. Természetesen ezen kívül még számos lehetőség adódik, csupán kutatni kell. A kutatás azonban lényegesen leegyszerűsíthető. A sikerdíjas pályázatírás útján működő cégek többsége ugyanis legtöbbször meghirdeti honlapjain az aktuális pályázatokat. Ez lényegesen leegyszerűsíti dolgunkat, hiszen nem elég, hogy a sikerdíjas pályázatírás lényege miatt nem nagy a kockázat, de egy helyen válogathatunk is a számunkra szimpatikus, és előnyös kiírások közül.  Egy vállalkozás beindításához, illetve felvirágoztatásához nagyon sok erőfeszítésre van szükség. Ilyen esetekben fontos, hogy ésszerűen építsük fel terveinket, és amennyiben lehetőségünk van, mindenképpen pályázat útján próbáljuk a fő elemeket megszerezni. Az, hogy a cégek sikerdíjas pályázatírás útján próbálnak még több ügyfelet magukhoz csábítani, ez számunkra csak előnyt jelenthet, hiszen a minket érintő kockázat csökken ezen a téren.