Pályázóknak gyorsteszt

 

Amennyiben szeretné megtudni, hogy az Ön vállalkozásának milyen pályázati lehetőségei vannak, kérjük, töltse ki az alábbi adatokat! A megadott adatok alapján meg tudjuk határozni az Ön vállalkozására lehetséges pályázati konstrukciókat és lehetőségeket, illetve személyre szabott megoldásokat tudunk javasolni Önnek.
 
Az eredményeket e-mail-ben is elküldjük Önnek, valamint (telefonszám megadása esetén) szakértő munkatársaink felhívják Önt és szóban is értékelik az előminősítés eredményeit. Mindezt annak érdekében, hogy Ön is jobban megismerhesse a pályázati rendszerben rejlő lehetőségeket.
 
Ez a szolgáltatásunk természetesen teljesen ingyenes és az Ön számára semmilyen kötelezettséget nem jelent.
 
 

 

Töltse ki még MOST kapcsolatfelvételi űrlapunkat
hogy kollégáink minél hamarabb segíteni tudjanak 
fejlesztési ötletének kidolgozásában! 

Vevői vélemények

A 7 millió forint állami támogatásnak köszönhetően egy teljesen webáruházzal egybekötött vállalatirányítási rendszert tudtam venni a cégemnek. Ennek az új rendszernek köszönhetően a következő évben 37%-kal növelni tudtam az árbevételemet. Még egyszer szeretnék köszönetet mondani a sikerespalyazatiras.hu csapatának a kiváló munkájukért, és hogy segítettek végigivinni a projektet a kezdetektől a megvalósulásig. (Kiss Attila)

 

Az állami támogatásnak köszönhetően sikerült egy sokkal modernebb infrastruktúrát és ezzel együtt egy nagyobb telephelyet létrehozni fuvarozó cégünknek. Ezáltal jelenleg nagyságrendekkel több megrendelést ki tudunk szoláglni, és az autóparkunk is jelentősen bővült. A pályázati folyamat során az adminisztratív terheink minimálisak voltak, hála a sikerespályázatírás.hu csapatának. Még egyszer köszönök mindent. (Nagy Gábor )