Pályázatok írása

A pályázatok írása az egyik legcélravezetőbb megoldás, ha a egy kis és közép vállalkozás vissza nem térítendő támogatást szeretne igényelini fejlesztési ötletének megvalósításához.

Természetesen a pályázatok írása nem egyszerű feladat, és néha a komoly konkurens cégek miatt kétesélyes. Ennek ellenére a következőkben próbálunk az előnyökre rávilágítani, illetve meghozni a kedvet egy pályázati projectekhez.

Engedje, hogy segítsünk fejlesztési ötletének kidolgozásában, és cégét több millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz juttassuk!

A pályázatok írása a kkv-knak plusz erőforrást jelenthet

Azért, hogy vállalkozásunk sikeres legyen természetesen nagyon sok apró részlet egyenként felelős. Azt azonban mindenki tudja, hogy pénz nélkül nagyon nehéz boldogulni.

A fejlsztésekre és bővítésekre napjainkban a szükséges pénzt megszerezni pedig egyre nehezebb. Ilyenkor érdemes elgondolkozni, hogy mégis milyen eszközökkel lehet az adott erőforrást megszerezni.

Az első számú tanácsunk az, hogy pályázatok írása által próbáljunk elsődleges pénzforrást szerezni. A pályázatok írása nagyon gyakran lehet a már említett haszon kulcsa a kis és közésp vállalkozások számára.

Természetesen a pályázatok írása nem egyszerű, pontosabban a jó és sikeres pályázatok írása nehezebb, mint amire a legtöbb pályázó cég számít.

Mindenesetre egy egyébként is megvílósuló projekt esetében úgy gondoljukm hogy mindenképpen érdemes belevágni, mert a plyázati pénz segítségével vállalkozásunk javíthat a versenyképességén, és növelheti előnyét a konkurenciával szemben.

A pályázatok írása manapság már szinte minden területen elképzelhető, érdemes figyelni a kiírásokat, és bátran belevágni. Legyen szó építkezésről vagy szoftver fejlesztésről is akár. Bár közhelynek számít, de tökéletesen illik a példába, aki mer, az nyer.

Pályázatok írása külsős segítséggel

Nem várhatjuk el egy cégvezetőtől, hogy ismerje az összes pályázati kiírást, vagy hogy ismerje a pályázatok írása során felmerülő esetleges problémákra a megoldás részleteit.

Mostanra nagyon nagy divatja lett, hogy a pályázatok írása áthárul a kifejezetten erre a célra alakult specializálódott pályázatíró cégekre. Ez sok esetben nagy terhet levesz a megrendelő cégről, hiszen a pályázatíró vállalkozások száz százalékig értenek a dologhoz, és nagyobb a valószínűsége, hogy sikeres projectet hoznak létre.

Tudják, hol vannak pontosan a pályázati források, mik az esetleges nyerési esélyek, és mik az előre kalkulálható költségek.

A pályázatok írása mellett a pályázatíró cégeket megbízhatjuk a pályázatok figyelésével, és minden egyéb utó munkálattal is. Ennek köszönhetően a cégeknek több idejük marad a saját profilukkal foglalkozni, és nem kell külön erőforrást elvonniuk a pályázatírás során. 

A megbízással járó költségek a pályázat nagyságától és összetettségétől függenek. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy egy nyertes üzlet után - ami egy profi pályázatíró cég megbízásakor szinte garantált - a rájuk szánt munkadíj már nem is túlzottan meghatározó, és a pályázatíró cég a munka nagyrészét elvégzi Önök helyett.

Ráadásként néhány pályázatok írása során felmerülő költséget is el lehet számolni, valamint akadnak cégek, akik sikertelen kimenetel esetén visszatérítik az összeget. A cégek diszkréten dolgoznak, és teljes mértékben az ügyfél kívánságainak megfelelően. Vannak feltételek, amiket kötelező mindkét részről betartani, de ha ez sikerül, akkor a pályázatok írása után bekövetkező siker mindkét fél érdeme lehet. A legfontosabb, hogy minél több emberben és cégben tudatosítani kell, a pályázatok írása hasznos, és költséghatékony megoldás a jövőbeni fejlesztésekhez.

Engedje, hogy segítsünk fejlesztési ötletének kidolgozásában, és cégét több millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz juttassuk!