Pályázati tanácsadás

A pályázati tanácsadás meghatározó szerepet játszik a kis és közép vállalatok életében. A pályázati tanácsadás célja, hogy a kis és közép vállalkozás számára a jövőben profitot termeljen. Azok számára, akik biztosra szeretnének menni, kifejezetten ajánlatos az adott szakterületen jártas tanácsadó cégek segítségét igénybe venni.

Engedje, hogy segítsünk fejlesztési ötletének kidolgozásában, és cégét több millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz juttassuk!

A pályázati tanácsadás fontossága

Pályázni és ezzel együtt töb millió forintos forrást bevonni egy kis és közép vállalkozás számára rendkívül előnyös. Vissza nem térítendő támogatásokat nyerhetünk pályázatíró cég nélkül is, azonban nem mindegy, hogy milyen áron nyerjük meg az adott pénzt.

Nem minden esetben spórolunk időt vagy pénzt, ha kihagyjuk a pályázatíró cégeket a pályázás folyamatából, és saját cégen belül próbáljuk megoldani a pályázat megírását. Ha nem készülünk fel kellőképpen egy adott projektre a későbbiekben komoly problémákkal találkozhatunk.

Ahhoz, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket a pályázatírás során, célszerű bevonni az elején egy szakértő céget, aki segít, és elmondja a részleteket. Számos cég specializálódott erre a területre, és foglalkozik kizárólagosan a pályázati tanácsadás részleteivel. Nem véletlenül, hiszen a pályázatírás során egy cégnek minden részletre figyelnie kell, hogy el tudja nyerni a vissza nem térítendő támogatást.

Melyik a jó cég?

Az interneten böngészve hamar rátalálhatunk a legjobbakra. Amikor a pályázati tanácsadás témakörével foglalkozó céget megkeressük, elsődleges feladatként kérjünk referenciákat az adott témakörben.

Hiszen minél több a hasonló vállalkozások részéről a pozitív visszajelzés, annál könnyebben dönthetjük el, hogy kire bízzuk a pályázati tanácsadás feladatát. Fontos, hogy ha nincs cégünknél erre a feladatra külön kihelyezett részleg, vagy személy, akkor feltétlenül keressünk meg egy irodát, aki támogat bennünket, mert így nagyobb az esély a nyertes pályázatra, a nagyobb profitra, és kicsi a veszteségre.

Pályázati tanácsadás felsőfokon

A pályázati tanácsadás egy igényfelméréssel és egy pályázatképesség vizsgálattal kezdődik. A projekt akkor folytatódik, ha a projekt életképes, és a mögötte álló cég pályázatképes.

A profi pályázati tanácsadás alapos utánajárást igényel. Fontos, hogy a megrendelő és a tanácsadó cég között kialakuljon egy közös szimpátia, mert később együtt fognak dolgozni a teljes projekt kialakításán.

A legtöbb cég az előkészítéstől a jelentésig vállalja a felkérést. Ezt a projekt elején érdemes letisztázni a megrenedlővel, hogy a tanácsadás pontosan mire terjedjen ki.

Engedje, hogy segítsünk fejlesztési ötletének kidolgozásában, és cégét több millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz juttassuk!