Mire kapható támogatás

                           

A Széchenyi2020 Programján belül meghirdetett pályázatok kitűnő lehetőséget teremtenek a mikro, kis és közép vállalkozások versenyképességének fejlesztésére több területen is. Az alábbiakban felsoroljuk az Új Széchenyi Terv azon rendelkezésre álló pályázati kiírásait, amelyeket a mikro, kis és közép vállallakozások igénybe tudnak venni.
 
 
Képtalálat a következőre: „széchenyi 2020”
 
 
  • Új eszközök, gépek beszerzése
 
Az Új Széchenyi terv keretein belül lehetőség van tárgyi eszközök  beszerzésére. Ezek olyan eszközök lehetnek, amik növelik a cégének a versenyképességét, és egyben segítik a hatékonyabb munkavégzését.
 
 
  • Információs technológia beszerzés
 
Információs technológia fejlesztéshez kapcsolódó, hardver és szoftverek vásárlására lehet pályázni. (vállalatirányírási rendszerek, webáruházak vásárlása )
 
 
        - Vállalatirányítási rendszer bevezetése
 
Támogatott modulok: Vállalati CRM, értékesítési terület, Gyártási terület, Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, Kontrolling és döntéstámogatás, Beszerzési, logisztikai terület, Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügyi, számviteli terület, Internetes értékesítés (Vállalati webáruház), Internetes megjelenés (vállalati portál), Munkafolyamat-irányítási rendszer (WF) bevezetése, Elektronikus iratkezelési rendszer bevezetése, Kiegészítő (tudásmenedzsment vagy ERP-hez kapcsolódó mobil technikát használó, vagy térinformatikai és földrajzi információs (GIS), vagy RFID technológiát alkalmazó) specializált rendszer bevezetése.
 
 
        - Webáruház bevezetése
 
Mikro, kis és középvállalkozásoknak lehetőségve van webáruházra és a hozzájuk kapcoslódó modulokra pályázni, hogy ezzel rövid távon növekedjen a forgalmuk és elősegítsék az internetes megjelenést.
 
 
  • Infrastrukturális és ingatlan beruházás
 
A pályázóknak lehetősége van az Új Széchenyi terv keretein belül ingatlan fejlezstésre vagy ingatlan vásárlásra pályázni, amennyiben a beruházás növeli a cég versenyképességét.
 
 
  • Munkahelyi képzések támogatása
 
Támogatott képzések: szakmai képzések, idegen nyelvi képzések, a vállalkozás működésével kapcsolatos képzések (pénzügyi, számviteli, adó, vám, társadalombiztosítási),számítástechnikai, informatikai képzés, munka- és egészségvédelem, illetve belső képzések.
 
 
  • Turisztikai szolgáltatások fejlesztése
 
Turisztikai célú szolgáltatások létrehozása, fejlesztése. További elszámolható költségek az üzleti marketing-tevékenység, promóció támogatása, infrastruktúra kiépítése, élő állat vásárlása, stb.
 
 
  • Kísérleti fejlesztések, szoftverfejlesztések
 
Vállalatok és Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása.  
 
 
  • Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva
 
Támogatható utólagos külső hőszigetelés, külső nyílászáró-csere, hővisszanyerő szellőzés létesítése, napkollektorok alkalmazása használati melegvíz-termelésre és/vagy fűtésrásegítésre, biomassza, geotermális energia hasznosítása, napelemek alkalmazása, stb.
 
 
  • Komplex telephelyfejlesztés
 
Ingatlan beruházás, építés, felújítás, infrastruktúra beruházás, eszközvásárlás, IT fejlesztés és akár bértámogatás is elszámolható a pályázatban.
 
 
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segíthessünk fejlezstési ötleteinek megvalósításában ! >>
Pályázati friss hírek, aktulitások

Kövessen minket a Facebook-on is!

https://www.facebook.com/
AgrarPalyazatok2020/

 

Hamarosan megjelennek ismét a GINOP pályázatok!

 

Kérje ingyenes előminősítésünket még MA!

Vevői vélemények

A 7 millió forint állami támogatásnak köszönhetően egy teljesen webáruházzal egybekötött vállalatirányítási rendszert tudtam venni a cégemnek. Ennek az új rendszernek köszönhetően a következő évben 37%-kal növelni tudtam az árbevételemet. Még egyszer szeretnék köszönetet mondani a sikerespalyazatiras.hu csapatának a kiváló munkájukért, és hogy segítettek végigivinni a projektet a kezdetektől a megvalósulásig. (Kiss Attila)

 

Az állami támogatásnak köszönhetően sikerült egy sokkal modernebb infrastruktúrát és ezzel együtt egy nagyobb telephelyet létrehozni fuvarozó cégünknek. Ezáltal jelenleg nagyságrendekkel több megrendelést ki tudunk szoláglni, és az autóparkunk is jelentősen bővült. A pályázati folyamat során az adminisztratív terheink minimálisak voltak, hála a sikerespályázatírás.hu csapatának. Még egyszer köszönök mindent. (Nagy Gábor )