eu pályázatok

Nehéz eldönteni, hogy aminek köze van az európai unióhoz az vajon éppen jó-e számunkra vagy sem. Egy biztos, biztosan állíthatjuk, hogy az eu pályázatoktól nem kell félni, és jobb kihasználni őket, mint elfeledkezni róluk. Kis utána járást követően megtudhatjuk, hogy kik, és milyen módon juthatnak hozzá az eu pályázatok forrásaihoz. A legvégén pedig örülni, ha a bírálók, az általunk beadott eu pályázatokat ítélték támogatásra érdemesnek.

Engedje, hogy segítsünk fejlesztési ötletének kidolgozásában, és cégét több millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz juttassuk!

Eu pályázatok hozzáférései

Bizonyos kereteket és határokat átlépve lehetőségünk nyílik, hogy eu pályázatok irányába lépjünk. A rendszer hasonló, és a cél is. Az elbírálás már szigorodhat, de mindenképpen előnyre tehetünk szert. Az elérhető támogatások többsége hivatalosan a Nemzeti Fejlesztési Terv részén belül jelenik meg. Az eu pályázatok ezen csoportjának több témaköre is, számszerűsítve öt darab. Mivel ennyi témakör van, így nagyjából minden fejlesztési célú támogatást lefed. Ez a terv különböző társfinanszírozási programokat is tartalmaz, amelyek a már megszokott vissza nem térítendő támogatásokat tartalmazzák a különböző intézmények számára. Az eu pályázatok többsége mostanra magyar nyelven is elérhető. Legegyszerűbben hozzáférhetőek az eu pályázatok, ha számukra kedvező témakört, illetve célt tűzünk ki. Ezek nagyjából a technikai támogatások, a logisztikai központok fejlesztései, kutatás-fejlesztési programok, és az internet infrastruktúra fejlesztése. Az eu pályázatok tehát kihagyhatatlanok, ha vállalkozása ezeken a területen szeretne fejlődni.

Eu pályázatok előnyei, előnyeinek élvezői

Mint minden pályázatnak, úgy az eu pályázatok nagy részének is előnye, hogy vissza nem térítendő támogatást nyújtanak a pályázók számára. Már említettük a szigorított ellenőrzéseket. Nem csak a folyamat elején, hanem a közbeni mozzanatokról is különböző dokumentációkat kell bemutatni. Valós adatokkal tudni kell alátámasztani a közbeni lépéseket is. A bírákat pedig szintén meg kell győzni. Akik azonban elnyerik az eu pályázatok nyújtotta lehetőségeket azok nagyot nyerhetnek. Az előre felvázolt ütemezés nagyban segíthet, és ha sikerül megvalósítani, akkor a későbbiekben sem lesz nehéz boldogulni. Az eu pályázatok lényege, hogy a külföldre való nyitás segítségével olyan erőforrásokat lehet megcélozni, ami hazai keretek között nem minden esetben lehetséges. Amennyiben a pályázó cég biztosabbnak érzi, úgy felkérhet tanácsadó cégeket. A legtöbb pályázati tanácsadó cég abszolút felkészült az eu pályázatok terén is. Mindenesetre fejlesztési céllal bátran bele lehet vágni a projectbe,mert több a nyernivaló, mint a vesztenivaló.

Engedje, hogy segítsünk fejlesztési ötletének kidolgozásában, és cégét több millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz juttassuk!