Mire kapható támogatás

                           

A Széchenyi2020 Programján belül meghirdetett pályázatok kitűnő lehetőséget teremtenek a mikro, kis és közép vállalkozások versenyképességének fejlesztésére több területen is. Az alábbiakban felsoroljuk az Új Széchenyi Terv azon rendelkezésre álló pályázati kiírásait, amelyeket a mikro, kis és közép vállallakozások igénybe tudnak venni.
 
 
Képtalálat a következőre: „széchenyi 2020”
 
 
  • Új eszközök, gépek beszerzése
 
Az Új Széchenyi terv keretein belül lehetőség van tárgyi eszközök  beszerzésére. Ezek olyan eszközök lehetnek, amik növelik a cégének a versenyképességét, és egyben segítik a hatékonyabb munkavégzését.
 
 
  • Információs technológia beszerzés
 
Információs technológia fejlesztéshez kapcsolódó, hardver és szoftverek vásárlására lehet pályázni. (vállalatirányírási rendszerek, webáruházak vásárlása )
 
 
        - Vállalatirányítási rendszer bevezetése
 
Támogatott modulok: Vállalati CRM, értékesítési terület, Gyártási terület, Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, Kontrolling és döntéstámogatás, Beszerzési, logisztikai terület, Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügyi, számviteli terület, Internetes értékesítés (Vállalati webáruház), Internetes megjelenés (vállalati portál), Munkafolyamat-irányítási rendszer (WF) bevezetése, Elektronikus iratkezelési rendszer bevezetése, Kiegészítő (tudásmenedzsment vagy ERP-hez kapcsolódó mobil technikát használó, vagy térinformatikai és földrajzi információs (GIS), vagy RFID technológiát alkalmazó) specializált rendszer bevezetése.
 
 
        - Webáruház bevezetése
 
Mikro, kis és középvállalkozásoknak lehetőségve van webáruházra és a hozzájuk kapcoslódó modulokra pályázni, hogy ezzel rövid távon növekedjen a forgalmuk és elősegítsék az internetes megjelenést.
 
 
  • Infrastrukturális és ingatlan beruházás
 
A pályázóknak lehetősége van az Új Széchenyi terv keretein belül ingatlan fejlezstésre vagy ingatlan vásárlásra pályázni, amennyiben a beruházás növeli a cég versenyképességét.
 
 
  • Munkahelyi képzések támogatása
 
Támogatott képzések: szakmai képzések, idegen nyelvi képzések, a vállalkozás működésével kapcsolatos képzések (pénzügyi, számviteli, adó, vám, társadalombiztosítási),számítástechnikai, informatikai képzés, munka- és egészségvédelem, illetve belső képzések.
 
 
  • Turisztikai szolgáltatások fejlesztése
 
Turisztikai célú szolgáltatások létrehozása, fejlesztése. További elszámolható költségek az üzleti marketing-tevékenység, promóció támogatása, infrastruktúra kiépítése, élő állat vásárlása, stb.
 
 
  • Kísérleti fejlesztések, szoftverfejlesztések
 
Vállalatok és Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása.  
 
 
  • Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva
 
Támogatható utólagos külső hőszigetelés, külső nyílászáró-csere, hővisszanyerő szellőzés létesítése, napkollektorok alkalmazása használati melegvíz-termelésre és/vagy fűtésrásegítésre, biomassza, geotermális energia hasznosítása, napelemek alkalmazása, stb.
 
 
  • Komplex telephelyfejlesztés
 
Ingatlan beruházás, építés, felújítás, infrastruktúra beruházás, eszközvásárlás, IT fejlesztés és akár bértámogatás is elszámolható a pályázatban.
 
 
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb segíthessünk fejlezstési ötleteinek megvalósításában ! >